Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
SMF - Just Installed!
 
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Down
  Print  
Author Topic: HT issues....  (Read 48037 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mirage52
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +15/-1
Offline Offline

Posts: 1225



View Profile
« Reply #75 on: Feb 26, 2009, 09:59:27 AM »

Cable boxes and their displays are so crappily done, it's a wonder if you'd even be able to fix it through that.

You really should have gone with a dish.
Logged

Who's house? Run's house.
Movie Freak
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +9/-0
Offline Offline

Posts: 697


"And I thought they smelled bad on the outside!"


View Profile
« Reply #76 on: Feb 26, 2009, 11:20:35 AM »

Cable boxes and their displays are so crappily done, it's a wonder if you'd even be able to fix it through that.

You really should have gone with a dish.

Everything has it's pros and cons. I think cable is more reliable and pound for pound a better value. I get phone, 15mb internet and HD cable for $140... now that's a good deal.

With the dish, you can get a cheater, you can sometimes get more content and so on... it's just not my cup of tea and if purchased legit, is WAY more expensive.
Logged

I know I don't say it enough, but I love you guys!
Cron
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +11/-0
Offline Offline

Posts: 969


Dressed for Success!


View Profile
« Reply #77 on: Mar 09, 2009, 08:32:21 PM »

15MB internet.....shit!
How fast is that baby?
Logged

Movie Freak
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +9/-0
Offline Offline

Posts: 697


"And I thought they smelled bad on the outside!"


View Profile
« Reply #78 on: Mar 10, 2009, 12:01:27 AM »

15MB internet.....shit!
How fast is that baby?

15Mb/megabit is about 2MB/megabytes per second or 2048kb per second.

EDIT: My math was wrong
« Last Edit: Mar 10, 2009, 11:23:01 AM by Movie Freak » Logged

I know I don't say it enough, but I love you guys!
Cron
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +11/-0
Offline Offline

Posts: 969


Dressed for Success!


View Profile
« Reply #79 on: Mar 10, 2009, 01:56:07 AM »

Ok, thats my reading comprehension skills failing me again.
Logged

Mirage52
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +15/-1
Offline Offline

Posts: 1225



View Profile
« Reply #80 on: Mar 10, 2009, 07:37:58 AM »

Cable boxes and their displays are so crappily done, it's a wonder if you'd even be able to fix it through that.

You really should have gone with a dish.

Everything has it's pros and cons. I think cable is more reliable and pound for pound a better value. I get phone, 15mb internet and HD cable for $140... now that's a good deal.

With the dish, you can get a cheater, you can sometimes get more content and so on... it's just not my cup of tea and if purchased legit, is WAY more expensive.

Maybe Canadian cable. American cable, namely Comcast, is shit.
Logged

Who's house? Run's house.
Movie Freak
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +9/-0
Offline Offline

Posts: 697


"And I thought they smelled bad on the outside!"


View Profile
« Reply #81 on: Mar 10, 2009, 11:14:16 AM »

Cable boxes and their displays are so crappily done, it's a wonder if you'd even be able to fix it through that.

You really should have gone with a dish.

Everything has it's pros and cons. I think cable is more reliable and pound for pound a better value. I get phone, 15mb internet and HD cable for $140... now that's a good deal.

With the dish, you can get a cheater, you can sometimes get more content and so on... it's just not my cup of tea and if purchased legit, is WAY more expensive.

Maybe Canadian cable. American cable, namely Comcast, is shit.

I've heard that your cable down there is shit and that you pay big dollars for that shit to boot. Sucks to be you.  Grin Wink
Logged

I know I don't say it enough, but I love you guys!
Mirage52
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +15/-1
Offline Offline

Posts: 1225



View Profile
« Reply #82 on: Mar 11, 2009, 07:28:45 AM »

That's why I have satellite TV.
Logged

Who's house? Run's house.
Movie Freak
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +9/-0
Offline Offline

Posts: 697


"And I thought they smelled bad on the outside!"


View Profile
« Reply #83 on: Mar 15, 2009, 05:29:02 PM »

That's why I have satellite TV.

How often does your satellite go down or get affected by the weather?
Logged

I know I don't say it enough, but I love you guys!
Gino
Administrator
Member
*****

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 239


View Profile
« Reply #84 on: Mar 15, 2009, 05:33:08 PM »

You know what?
I live in Florida, the thunderstorm cap of the world, and my sat tv goes down very rarely.
I can count on one hand the number of times I lost signal in the last few years.
When it goes out, it's back as soon as the sky clears, unlike cable.
When I had cable, if it went out, it was time to get out the Monopoly board.
Logged
Kedrix
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +16/-1
Offline Offline

Posts: 884


*The Forgotten One*


View Profile WWW
« Reply #85 on: Mar 15, 2009, 05:51:05 PM »

We have Dish Network here...bad thunderstorms really effect it, but honestly the last time we had an outage (not counting Ike because that was something else all together) was like 9 months ago.  But there was period before that where it seemed to go down everytime the sky got a little cloudy.  It's gotten a lot better.  Now I just wish the cost would stop rising every six months, that's my big beef.  I want to keep my hd channels obviously, but they aren't being fair about pricing.
Logged

Michael Durr
aka
Kedrix of Aldrianian
(*The Forgotten One*)
Mirage52
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +15/-1
Offline Offline

Posts: 1225



View Profile
« Reply #86 on: Mar 16, 2009, 07:57:19 AM »

That's why I have satellite TV.

How often does your satellite go down or get affected by the weather?

Rarely. We had a blizzard a few years back and it was knocked out for 2 days but only because my dish is on the roof and I couldn't get up there to knock off the snow. The main problem seems to happen when the dish is knocked off its position after lots of wind, but I haven't had a problem with that in almost a year.

As with anything, it seems like when you get someone who knows what he's doing out to your house to do work, the problems go away.
Logged

Who's house? Run's house.
Mirage52
Global Moderator
Ultimate Member
*****

Karma: +15/-1
Offline Offline

Posts: 1225



View Profile
« Reply #87 on: May 06, 2009, 11:57:40 AM »

As you all probably know by now, I replaced the faulty receiver with this model.

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028042&CTID=5000300

I am liking it but there are a few things that I miss about my old one, specifically a test tone and a music feature that spread the sound around the front and rear speakers evenly. The new one doesn't have a test tone feature and the music features are all based on "halls" or "theater" arrangements meaning that most comes from the fronts, a little from the rears, with some reverb.

Still learning about it though so maybe I will still be able to do those things.
Logged

Who's house? Run's house.
Movie Freak
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +9/-0
Offline Offline

Posts: 697


"And I thought they smelled bad on the outside!"


View Profile
« Reply #88 on: May 06, 2009, 03:52:29 PM »

As you all probably know by now, I replaced the faulty receiver with this model.

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028042&CTID=5000300

I am liking it but there are a few things that I miss about my old one, specifically a test tone and a music feature that spread the sound around the front and rear speakers evenly. The new one doesn't have a test tone feature and the music features are all based on "halls" or "theater" arrangements meaning that most comes from the fronts, a little from the rears, with some reverb.

Still learning about it though so maybe I will still be able to do those things.

Yes, it does actually have all those functions, you just gotta spend more time with it. The is a 7 channel music enhancer that works in 5.1 and I think thats what you're looking for, for the tunes. and there is a test noise, you just gotta dig my friend, dig and dig hard!!! lol
Logged

I know I don't say it enough, but I love you guys!
Beckmen
Shriners
Ultimate Member
*****

Karma: +18/-3
Offline Offline

Posts: 1796


I'm a alien!


View Profile WWW
« Reply #89 on: May 07, 2009, 06:33:35 AM »

Bah!

I moved my center channel. It was behind my TV, Used to be on top, but you can't stack a center channel on a flatpanel, so I didn't have anywhere to put it. It ended up behind the TV, kind of dangling a little on the edge of my stand. Now I have moved it to the floor of the stand. Not dangling, not behind a solid object, thus blocking the soundwaves. But...because it's so low, it's obvious where the sound is coming from. It's all...low. Bollocks.



I guess I could try swapping the receiver with the center channel.
« Last Edit: May 07, 2009, 06:46:44 AM by Beckmen » Logged

My Short Films
My DVD Collection

"When you're pushed...killing's as easy as breathing."
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7   Go Up
  Print  
 
Jump to:  




Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Enterprise design by Bloc